Hero Defense: Kill Undead

Hero Defense: Kill Undead 1.1.3

Tower defense met een velugje RPG

Hero Defense: Kill Undead is een gratis tower defense-game voor Android met een leuke RPG-twist. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuk om te spelen
  • Drie personages om uit te kiezen
  • Veel power-ups en extra personages

TEGEN

  • In het begin wat verwarrend
  • Arenagevechten zijn vaak oneerlijk

Goed
7

Hero Defense: Kill Undead is een gratis tower defense-game voor Android met een leuke RPG-twist.

Tower defense met een velugje RPG

Waar gaat Hero Defense over?

In Hero Defense: Kill Undead verdedig je je toren tegen de kwaadaardige skeletten die steeds dichterbij komen. Je kiest één van de drie karakters: een ridder, ranger of tovenaar. Elk heeft weer andere vaardigheden.

Vervolgens stort je karakter zich in de strijd. Hij gebruikt zijn wapen om aan te vallen en past uiteraard ook op dat hij niet geraakt wordt. Er zitten genoeg power-ups in Hero Defense: Kill Undead, die je helpen in de strijd. Deze verdien je of schaf je aan met een in-app aankoop.

Om je kasteel nog beter te verdedigen, rekruteer je een groep strijders. Elk volgend level speel je een nieuw type vechter vrij. Deze roep je op om je op het slagveld te helpen.

Als je level vier bereikt, kun je in de zogenaamde Arena-modus spelen. Hier vecht je online tegen andere spelers. Dat is behoorlijk pittig, zelfs als je veel spreuken en een goede status hebt.

Trofeeën verzamel je door verschillende uitdagingen uit te spelen. Hierdoor blijft het spel interessant.

Hoe speel je Hero Defense: Kill Undead?

De besturing in Hero Defense: Kill Undead is vrij basic: ga naar links door de linkerkant van het scherm aan te raken en naar rechts door de rechterkant aan te raken. Kom je bij een vijand in de buurt, dan valt je karakter automatisch aan. Maak je daarna snel uit de voeten; als je niet uit de weg gaat, dan ben jij degene die klappen krijgt.

Heb je een dergelijk type spel nog nooit gespeeld, dan is Hero Defense: Kill Undead een beetje verwarrend. Er is geen tutorial en het proces van upgraden en krachten/spreuken kopen en verdienen wordt niet echt uitgelegd.

Hoe ziet het er uit?

Hero Defense: Kill Undead ziet er geweldig uit. De graphics zijn fantastisch, vooral die van de personages, en de muziek is erg sfeervol. De animaties zijn een beetje grof tijdens het vechten, maar bij het rondlopen juist weer erg vloeiend.

Onze mening

Hero Defense: Kill Undead is net wat meer fantasievol dan de gemiddelde tower defense game. Het is erg leuk om te spelen en in vergelijking met andere games met in-app aankopen, speel je het spel net zo makkelijk zonder een cent uit te geven.

Meeste downloads Strategiespellen voor Android

Meer
Hero Defense: Kill Undead

Download

Hero Defense: Kill Undead 1.1.3

Beoordelingen about Hero Defense: Kill Undead